Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Cherrybox Autumn 2015 ''Unboxing''

Γεια σας Κορίτσια...!!!
Σήμερα μου ήρθε το +Cherrybox  Αutumn 2015 που το περιμέναμε νομίζω πολλές να βγει... Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί τα 4 προϊόντα από τα 7 είναι full size προϊόντα και αυτό με χαροποίησε πάρα πολύ και είναι πραγματικά όλα ένα και ένα.... Για το μόνο που μου έχει μείνει απορία είναι με τι ψέκασαν το χαρτί του κουτιού γιατί μυρίζει εκπληκτικά και θέλω να το αγοράσω οπωσδήποτε...!!! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε πάλι μαζί πως ήρθε και τι περιείχε μέσα το εποχιακό #cherrybox Autumn 2015






Λοιπόν ας ξεκινήσω να σας δείχνω αναλυτικά τι είναι το καθένα !!!!




+APIVITA  - Μάσκα Επανόρθωσης και Ενυδάτωσης Μαλλιών με Ηλίανθο και Μέλι
Προσφέρει Βαθιά ενυδάτωση στα μαλλιά ακριβώς στη στιγμή που το χρειάζονται : μετά τον Ήλιο και την θάλασσα , ενώ προστατεύει από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος και του styling. Είναι εξαιρετική για όλους τους τύπους μαλλιών , κάνει όμως ιδιαίτερα καλό στα βαμμένα μαλλιά καθώς , χάρη στα συστατικά της διατηρεί τη λάμψει και την ζωντάνια του χρώματος για περισσότερο χρόνο.
Για να απολαύσετε τα οφέλη της χρησιμοποιήστε το προϊόν 2 φορές την εβδομάδα απλώνοντας στα μαλλιά μετά το λούσιμο , και αφήνοντάς την να δράσει 3-5 λεπτά.
150ml/ 12.90 ευρώ

( Ανυπομονώ να την δοκιμάσω)


+Messinian Spa  - Kρέμα Απολέπισης Προσώπου Και Σώματος με ΠΟΠ Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμάτας , κόκκους ελιάς , Φραγκόσυκο και δίκταμο.
Απομακρύνει τα περιττά νεκρά επιφανειακά κύτταρα και καθαρίζει σε βάθος , προσφέροντας ένα φυσικό peeling. Περιέχει τσάι του βουνού  , χαμομήλι , αλόη και βαλσαμόχορτο , με ενυδατικές , μαλακτικές και αντιγλογιστικές ιδιότητες.
250ml/ 7,00 ευρώ


Pas de Coq - Άρωμα Πούδρας
5 ml
100 ml / 22 ευρώ


So!Beauty - Ενυδατικό Μatte Lipstick
Έχει 10 αποχρώσεις και η απόχρωση που έχουν βάλει στο κουτί είναι η ''Cherry Pie''
14.90 ευρώ / Special price : 9.90 ευρώ



Αloe Plus - Body Butter
Βούτυρο σώματος ενυδατώνει βαθιά και καταπραυνει το ξηρό αφυδατωμένο δέρμα , επαναφέροντας τη φυσική του ελαστικότητα. Ταυτόχρονα το προστατεύει αοό κάθε είδους δερματικό ερεθισμό.
Αυτό που έχει το κουτί είναι τα 50 ml 
50ml / 3.20 ευρώ & 200ml / 10.50 ευρώ



  @youth lab - Beauty Tool
Βουρτσάκι προσώπου για άνετο και βαθύ καθαρισμό.
7,80 ευρώ



Βeatific - Daily Care Kit
1) Instant beauty booster face mask : Μάσκα άμεσης τόνωσης και λείανσης ρυτίδων που χαρίζει αμέσως ξεκούραστη όψη
50 ml / 110 ευρώ

2) Illumilift face cream : Η best seller κρέμα προσώπου που μιμείται το αποτέλεσμα της ένεσης βοτουλινικής τοξίνης χαρίζοντας φωτεινότητα και νεανικότητα.
50ml / 230 ευρώ

3) Extreme anti-aging eye cream : Κρέμα ματιών που καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τα πρηφίματα.
50ml/ 60 ευρώ


Aυτό ήταν το cherrybox Autumn , ελπίζω να σας άρεσε το post Μου και να σας βοήθησα αρκετά με τις φωτογραφίες και με τα λίγα λογάκια που έγραψε για το καθένα...
Είμαι πολύ ευχαριστημένη για το κουτί , μου άρεσαν πάρα πολύ όλα , και μόνο αν σκεφτείτε ότι αυτά τα προϊόντα όλα μαζί κάνουν τουλάχιστον 55 ευρώ γιατί δεν ξέρω κατά πόσο ίσως θα χρέωναν τα δείγματα , γιατί και πάλι έχουν μέσα αρκετό προϊόν γιατί από την Beatific πάλι σε τέτοια ποσότητα δείγμα έχω δοκιμάσει την αντιηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 50 και ήταν απλά υπέροχη και ενθουσιάστικα που είδα αυτά τα δείγματα....

Τα λέμε σε ένα άλλο post....
Μέχρι τότε....

KISSES
INSTAGRAM: vasiliki_ni
Facebook: https://www.facebook.com/Vasiliki_Ni-968533066491879/timeline/

2 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιο σας <3