Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Christmas BeautyTestBox '' Unboxing''

Γεια σας Κορίτσια ,

To σημερινό Post αφορά το Christmas +Beautytestbox  , το πρώτο που έχω πάρει και το περίμενα πως και πως. Θα σας δείξω πως έρχεται το κουτάκι και θα το ανοίξουμε ''μαζί'' , για να πάρετε μια ιδέα και εσείς. Το συγκεκριμένο κουτάκι είχε μέσα 6 Full size προϊόντα και η τιμή του είναι στα 30 ευρώ + την αντικαταβολή ( αν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής ) που είναι 3 ευρώ , δηλαδή 33 ευρώ συνολικά!








 Αυτός είναι ο φάκελος που περιέχει ένα χαρτί που λέει αναλυτικά τι είναι το κάθε προϊόν.





Ας δούμε τι είναι το καθένα ξεχωριστά με βάση το χαρτί που έχει μέσα στον φάκελο.




Japonesesque - False Eyelashes 9,84 ευρώ


Beauty Is Life - Eyeshadow 23.00 ευρώ

Μονή σκιά ματιών σε μορφή κόμπακτ. Με ειδική δομή στην εφαρμογή για να προσαρμόζεται την ένταση του χρώματος. Σε ματ λεπτή υφή που δεν τονίζει καμία ατέλεια και φωτίζει το βλέμμα. Μεγάλης διάρκειας και υψηλής ποιότητας.





Ados Cosmetics - Mascara Colossal Volume False Lashes Effect 5XL  10.50 ευρώ

Μάσκαρα που χαρίζει εντυπωσιακό όγκο και μήκος , ενώ καλύπτει και διαχωρίζει τέλεια κάθε βλεφαρίδα. Χάρη στο βουρτσάκι σιλικόνης μπορείτε να εφαρμόσετε τη μάσκαρα από την ρίζα ως τις άκρες για έξτρα όγκο σε κάθε βλεφαρίδα. Οφθαλμολογικά ελεγμένη. No parabens


Euthalia Physis 100% natural Refrashing Toner 16.85 ευρώ / 100ml

100% Φυσική δροσιστική λοσιόν για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με βάση το ροδόνερο και εκχύλισμα ελαιόλαδου και κίστου. Βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων και των υπολειμμάτων μακιγιάζ. Αφαιρεί όλα τα υπολείμματα που δεν είναι εύκολο να απομακρυνθούν με το νερό. Σωστή εξισορρόπηση του ph της επιδερμίδας με την καθημερινή χρήση. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα , δεν περιέχει parabens .

Να σας πω , πως είναι απλά υπέροχο και κάνει όλα όσα λέει γιατί το έχω δοκιμάσει και είναι πάρα πολύ καλό. Σίγουρα μόλις μου τελειώσει θα το ξαναπάρω.


Ados cosmetics - Mineral Matte Powder UVA UVB Filter 10.50 ευρώ

Ορυκτή compact ματ πούδρα, με βιταμίνη Α + Ε , UVA  UVB Filter , ειδική για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει αψεγάδιαστη όψη , κατάλληλη και για λιπαρές επιδερμίδες , χάρη στην υφή της που θα κρατήσει μακριά την λιπαρότητα για ώρες. Εύκολη εφαρμογή της με ειδικό pon pon , σφουγγαράκι , πινέλο. No Parabens.


Ados Cosmetics - LipGioss Shine and Glossy 6.80 ευρώ

Ενυδατικό Lipgloss μακράς διάρκειας με διακριτικό shimmer για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και Α.


Αυτό ήταν το Χριστουγεννιάτικο +Beautytestbox . Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και περιμένω να βγουν και άλλα κουτιά γιατί σίγουρα θα τα αγοράσω...
Επίσης να σας πω , πως όλα τα προϊόντα θα τα βρείτε στο eshop τους.
www.beautytestbox.com

Ελπίζω να σας άρεσε το post...

Θα τα πούμε σύντομα σε ένα άλλο post...

Μέχρι τότε καλά να περνάτε και καλές γιορτές με υγεία πάνω απ ' όλα και να περάσετε τέλεια!

xxx











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας <3