Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Glowbox ''Go Natural'' Unboxing

Γεια σας Κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και σήμερα θα ανοίξουμε ακόμα ένα +GLOWBOXgr  Ιανουαρίου που το θέμα του όπως είδατε και από τον τίτλο είναι το ''Go Natural''. Μου άρεσε και αυτό το κουτί , γενικά πάντα μου αρέσουν όλα , γιατί όπως θα έχετε καταλάβει είμαι εθισμένη στα καλλυντικά , στις αγορές κ.ο.κ. Λοιπόν ας μη τα πολυλογώ και ας ανοίξουμε μαζί το κουτάκι... Ακολουθούν φωτογραφίες ακριβώς έτσι όπως το άνοιξα.










KAE ORGANIC | Παραδοσιακή Μαροκινή Μάσκα Αργίλου | 200gr / 18 ευρώ
Στο κουτί : Full size

Είναι μάσκα για βαθύ καθαρισμό . Ιδιαίτερα θρεπτική για τα μαλλιά , ( αυτό θέλω πολύ να το δω και να την δοκιμάσω στα μαλλιά μου ) το σώμα και το πρόσωπο.

Την χρησιμοποιείς συνδυάζοντας την με νερό , ροδόνερο ή το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο.




BORN TO BIO | Αφρόλουτρο | 300ml / 4,50 ευρώ
Στου κουτί : Full size

Είναι οργανικό πιστοποιημένο αφρόλουτρο με 99,5% φυσικά συστατικά και χωρίς Parabens. Aνταποκρίνεται στο φυσιολογικό pH του δέρματος και αφήνει την επιδερμίδα πλούσιο , μοναδικό άρωμα.

Μία μικρή ποσότητα αρκεί για να δημιουργήσεις αφρό.
( Θέλω πολύ να το δοκιμάσω )

Κρέμα χεριών

FIGS & ROUGE | Pure & Natural Κρέμα Χεριών | 80ml / 8,70 ευρώ
Στο κουτί : Full size

Κρέμα χεριών με φυσικά συστατικά που απορροφάται εύκολα και αφήνει τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα. Εμπλουτισμένη με μη λιπαρή φόρμουλα , είναι κατάλληλη για την περιποίηση των άκρων.



FRESH LINE | Θεραπεία Χειλιών | 4,90 ευρώ - REN SKINCARE | Instant Firming Beauty Shot | 30ml / 50 ευρώ
Στο κουτί :
Fresh Line : Full size
Ren Skincare : 10 ml

Fresh Line - Θεραπεία για τα χείλη σε μορφή stick με 98% φυσικά συστατικά . Ενυδατώνει αποτελεσματικά και θρέφει τα χείλη , προσφέροντας παράλληλα μία απαλή , βελούδινη αίσθηση και λαμπερή όψη που διαρκεί.

Ren Skincare - Ένας ορός σε μορφή τζελ , που συσφίγγει άμεσα ανορθώνει και τονώνει την επιδερμίδα , αφήνοντας την θεαματικά πιο λεία , σφιχτή και νεανική.

Εφάρμοσε την δύο ή τρεις σταγόνες σε καθαρό δέρμα και συνέχισε με την ενυδατική σου κρέμα. Εφάρμοσε ξανά πάνω από την ενυδατική ή το make up κατά τη διάρκεια της ημέρας , οπότε το χρειάζεσαι. Για χρήση του ορού πάνω από το μακιγιάζ , εφάρμοσε με ελαφρά χτυπηματάκια των δαχτύλων μέχρι να απορροφηθεί ( μην ασκείτε πίεση ή τριβή για να μην αλλοιώσει το μακιγιάζ σου )


eyepencil - μολύβι ματιών



ZAO ORGANIC MAKEUP | Μολύβι Ματιών | 9,90 ευρώ
Στο κουτί : Full size

Μολύβι ματιών για εύκολη εφαρμογή , με απαλή σύνθεση και οργανικά πιστοποιημένη φόρμουλα που σέβεται την επιδερμίδα. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

 Εφάρμοσε κοντά στην γραμμή των βλεφαρίδων , σε κάθε βλέφαρο για έντονο αποτέλεσμα. 


Αυτό ήταν το κουτάκι από το Glowbox .
Ελπίζω να σας άρεσε το post ...
Nα σας πω , πως όλα αυτά τα προϊόντα τα βρίσκεται στο eshop του +GLOWBOXgr 

Θα τα πούμε σε επόμενο Post...

xxxx 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας <3