Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Empties #2 ( Άδειες συσκευασίες )

Γεια σας Κορίτσια ,

Σήμερα θα σας πω την ολοκληρωμένη γνώμη μου για κάποια προϊόντα που έχω δοκιμάσει και έχω τελειώσει μέχρι τέλους. Πάμε να τα δούμε ένα ένα ξεχωριστά.



Νομίζω ότι είναι γνωστό σε πολλές από εσάς ο αφρός καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια από την αγαπημένη +APIVITA ... Είναι από τα καλύτερα καθαριστικά που έχω δοκιμάσει και ακόμα και αν έχω και άλλα που πρέπει να τελειώσω αυτό σίγουρα το ξανά αγοράζω... Το συστήνω σε όλες σας και γιατί έχει αποτέλεσμα και γιατί δεν τσούζει τα μάτια.


Αυτή εδώ η κρέμα είναι μια μαλακτική κρέμα μαλλιών η οποία δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Όντως μαλακώνει τα μαλλιά αρκετά απλά μου τα λαδώνει πιο γρήγορα. Σε γενικές γραμμές είναι καλή απλά έχω μόνο αυτό το πρόβλημα. Σε κάποιες από εσάς μπορεί να μη συμβεί κάτι τέτοιο.


Yπέροχη μάσκα μαλλιών από την ΚΥΑΝΑ. Μαλακώνει τα μαλλιά τα αφήνει ανάλαφρα και σίγουρα σας την προτείνω.


To Νεράκι από την +Bioderma Greece , το γνωστό μάλλον νεράκι με άφησε και αυτό απόλυτα ικανοποιημένη δεν με ενόχλησε , δεν μου δημιούργησε κάποιο ερεθισμό.


Λοιπόν.......απλά να το πάρετε... απλά αξίζει να το δοκιμάσετε... απλά είναι υπέροχο ντεμακιγιάζ ματιών από την Johnsons , και για το πρόσωπο αν βιάζεστε ... Δεν δημιουργεί καμία ενόχληση και είναι διφασικό. Το λατρεύω και το αγοράζω συνέχεια. 


Οδοντόκρεμα η οποία καθαρίζει πάρα πολύ καλά τα δόντια και αφήνει την αίσθηση φρεσκάδας. 


Το γλυκούλη μου ( γιατί γλυκούλη είναι ) σαμπουάν από την +Messinian Spa , το οποίο έχει χρυσό shimmer μέσα και αφήνει τα μαλλιά πάρα πολύ καθαρά χωρίς να λαδώνουν σύντομα. Μυρίζει πολύ ωραία και για όσες φοβάστε τα Shimmer μη νομίζετε ότι μετά θα φαίνεται στα μαλλιά σαν να έχει πέσει ένα μπουκαλάκι χρυσόσκονη , απλά εσείς μόνο θα βλέπετε στον ήλιο κυρίως κάποια διακριτικά shimmer. Να το πάρετε κορίτσια...!!!



Aυτές οι δύο Λακ μαλλιών από την Farcom 888 ,  είναι οι αγαπημένες μου γιατί έχουν πολύ καλό κράτημα , δεν αφήνει άσπρα στα μαλλιά και διαρκούν για όσες ώρες θέλετε. Σας προτείνω και τις δύο απλά περισσότερο αυτή που είναι για δυνατό κράτημα.




Αυτά ήταν τα Empties μου κορίτσια. Σας λέω λίγα έως ελάχιστα για το καθένα , απλά δεν υπάρχει λόγος να λέω περισσότερα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά ;
Αν ναι πείτε μου τι γνώμη σας ή θα χαρώ να μου προτείνετε και κάτι που έχετε δοκιμάσει και σας έχει αρέσει...!!

xxx

10 σχόλια:

  1. θελω το σαμπουαν με το σιμερ!!!!!!χιχι φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον αφρο καθαρισμού απο Απιβίτα και για το Bioderma τα λόγια ειναι περιττα ;) <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το σαμπουάν με το σιμερ φαίνεται τέλειοοοοο.
    www.beautyisallaround6.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πάρα πολύ ωραίο!!! ( Έγινα μέλος στο Blog σου :) )

      Διαγραφή
  4. Θέλω πολύ να δοκιμάσω το shampoo από Messinian Spa με τα shimmer φαίνεται πολύ ενδιαφέρον :) που μπορούμε να το βρούμε?? :) αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου http://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/ θα χαρώ πολύ να τα πούμε εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω βρει αυτό το site ( https://www.carelife.gr/gr/el/catalog/messinian-spa?page=2&query=messinian ) για το σαμπουάν και όχι μόνο , και υπάρχουν και άλλα site που πουλάνε τις εταιρείας αυτή!!! Εννοείται πως θα δω το blog σου!!

      Διαγραφή
  5. Για ένα διάστημα χρησιμοποιούσα μόνο τις λακ απο φαρκομ,είναι πραγματικά εξαιρετικές για δυνατό κράτημα!
    Αν θέλεις τα λέμε και από το blog μου :)
    http://lenartlover.blogspot.gr/
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eίναι πραγματικά πολύ καλές.... Εννοείται πως θα ''έρθω'' και εγώ στο blog σου!!! :)

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας <3