Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Hellow Summer By Cherrybox!!!

Γεια σας κορίτσια , τι μου κάνετε ; ζεσταίνεστε ; Ανοίξτε κλιματιστικό η ανεμιστήρα και πάμε να δούμε μαζί τι είχε το καλοκαιρινό κουτί από +Cherrybox .





           Bomb Cosmetics - Solid Shower Gel
Full Size - 5 ευρώ

Ένα πολύ παράξενο Shower Gel , φαντάζομαι βλέπετε γιατί το λέω!!!

Τυλίγεται την κορδέλα γύρω από τον καρπό σας και τρίβεται απευθείας πάνω σε βρεγμένο δέρμα. 
Περιέχει πλούσιο βούτυρο καριτέ δημιουργώντας ένα πλούσιο αφρό.




Fouka Organic Cosmetics - Mineral Primer SPF30
Full Size 30ml - 19 ευρώ
&
Nee Make Up Milano - Lip Gloss Bold Color
Full Size - 19.90 ευρώ
Θα το βρείτε στο Eshop του +Cherrybox 

Βάση makeup για λείανση της επιδερμίδας με φυσικά αντηλιακά φίλτρα από την Fouka Organic Cosmetics! Πρόκειται για ένα ελαφρύ primer με 100% φυσικά ενεργά συστατικά και φυσικό φίλτρο broad spectrum για τις UVB και UVA ακτινοβολίες του ηλίου. Προστατεύει την επιδερμίδα από τον ήλιο και από τις βλαβερές περιβαλλοντολογικές συνθήκες  χάρη στο φυσικό φίλτρο ψευδάργυρου  χωρίς νανοσωματίδια. Με διάφανη ελαφριά υφή που κρατά την δομή και το χρώμα του makeup , ενώ ενυδατώνει και λειαίνει την επιδερμίδα . Περιέχει ροδόνερο και βιολογικά εκχυλίσματα σμέουρου και κουρκουμά  χωρίς κατάλοιπα διαλύτη , ανόργανα άλατα , βαρέα μέταλλα και μικροοργανισμούς .



Blue Scents - Body Mist
Full Size - 12,80 ευρώ


Είναι ένα πολύ όμορφο Body Mist για το καλοκαίρι. Έχει πιο βαριά μυρωδιά για καλοκαίρι αλλά είναι πολύ καλή επιλογή για κάποιον που του αρέσουν οι μυρωδιές όπως Νότες μάνγκο , ορχιδέας και βατόμουρου.




Echosline - Seliar Luxury Shampoo
100ml / 4,30 ευρώ

Σαμπουάν για έξτρα λάμψη και ενυδάτωση  ιδανικό για ταλαιπωρημένα , ξηρά και θαμπά μαλλιά και κατάλληλο για το καλοκαίρι. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και σύμπλεγμα ελαίων λινέλαιο , fico Ινδίας και λάδι argan και έρχεται να ενυδατώσει σε βάθος το τριχωτό , ενώ ταυτόχρονα θα χαρίσει μια απίστευτη λάμψη που διαρκεί .


Echosline - Seliar Luxury Mask 15 Actions
100ml / 5,40 ευρώ

Από την ίδια εταιρεία , η μάσκα για ξηρά , θαμπά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά με τεχνολογία για έξτρα λάμψη είναι ο απόλυτος συνδυασμός για τα μαλλιά. Μετά την χρήση του σαμπουάν , εφαρμόστε την μάσκα στις άκρες των μαλλιών και χτενίστε. Αφήνετε να δράσει για 1-2 λεπτά και ξεβγάλτε.




Αυτό ήταν το Hello Summer By +Cherrybox ...!! Προσωπικά μου άρεσε πολύ γιατί περιέχει δύο προϊόντα για τα μαλλιά , ότι πρέπει για μετά την θάλασσα. Περιέχει το Shower Gel το οποίο είναι μικρό και έχει να το κρατάς και μπορείς να το κρεμάσεις όπου θέλεις , ένα λίπ γκλος για τις νυχτερινές και όχι μόνο εμφανίσεις σου.Το primer από την Fouka Organic Cosmetics για τέλεια βάση με δείκτη προστασίας και το Body Mist  για να μυρίζετε υπέροχα....

Έτοιμες για τις διακοπές σας!!!


2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο το κουτάκι σου,να το χαρείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! άργησα ''λιγουλάκι'' να απαντήσω αλλά πραγματικά το ευχαριστήθηκα αυτό το κουτί!!! :)

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας <3