Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Η Περιποίηση των μαλλιών μου 2017

Γεια σας Κορίτσια ,

Νομίζω πως χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά είπα να γυρίσω με ένα πολύ ωραίο post που αφορά τα μαλλιά μας και την περιποίηση τους. Πολλές από εμάς ψάχνουμε χρόνια το τέλειο σαμπουάν και την τέλεια μάσκα που να κάνουν τα μαλλιά μας απαλά , λαμπερά και ευκολοχτένιστα.




Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ τρία προϊόντα τα οποία κάνουν τα μαλλιά μου απλά υπέροχα και λαμπερά. Να σας πω , πως αν χρησιμοποιείται συνεχώς ίδιο σαμπουάν για μεγάλο διάστημα γιατί στις αρχές σας άρεσε πολύ αλλά τώρα βλέπετε τα μαλλιά σας να λαδώνουν πιο γρήγορα , θα σας πω ένα μικρό αλλά γνωστό σε πολλούς μυστικό , το οποίο είναι πως πρέπει να αλλάζετε τουλάχιστον κάθε δυο εβδομάδες η κάθε βδομάδα σαμπουάν ώστε να μην συνηθίζει η τρίχα και έτσι να μην λαδώνουν τα μαλλιά σας.




Σαμπουάν Seliar Luxury - Μάσκα Seliar Luxury

Είναι ένα σαμπουάν κυρίως για ταλαιπωρημένα και θαμπά μαλλιά. Εμπλουτισμένο με βιταμίνες και συμπλεγμα ελαίων(λινέλαιο, fico Iνδίας και λάδι αργκάν). Ενυδατώνει σε βάθος το τριχωτό , χαρίζει μια απίστευτη λάμψη που διαρκεί. Πραγματικά καθαρίζει τα μαλλιά σε βάθος. 

Επόμενο προϊόν είναι η μάσκα μαλλιών. Έχει την ίδια υπέροχη μυρωδιά όπως και το σαμπουάν. Δεν χρειάζεται να την αφήσετε ''ώρες'' στα μαλλιά σας για να δράσει γιατί ένα λεπτό αρκεί ( είναι του λεπτού ). Χαρίζει και αυτή απίστευτη απαλότητα και λάμψη.


kyana - Hair Serum Herboria Max


Serum εμπλουτισμένο με αποστάγματα κίτρου και πρωτεΐνη μεταξιού , διεισδύει στα λέπια της τρίχας τρέφοντας την. Μπορείτε να το απλώσετε σε όλο το μήκος των μαλλιών. 


Τα τρία αυτά προϊόντα για τα μαλλιά , σίγουρα θα σας καταπλήξουν με τον καλύτερο τρόπο και σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.





 Eσείς είδατε ποια προϊόντα λάτρεψα και ξεχώρισα από τα συνδρομητικά κουτιά ομορφιάς ;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας <3