Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Winter Cherrybox 2015 ''Unboxing''

Γεια σας και πάλι Κορίτσια!

Και ναι σήμερα μου ήρθε το +Cherrybox  το χειμωνιάτικο.... Και αυτό το περίμενα πως και πως γιατί δεν θέλω να χάνω κανένα κουτί. Να σας πω πως το κουτί του +Cherrybox είναι 4 φορές τον χρόνο ανά εποχή και κοστίζει 20 ευρώ , και δεν σε δεσμεύει . Επίσης υπάρχει και η επιλογή να πληρώσετε όλο τον χρόνο τις συνδρομές ωστέ να μη χάσετε κανένα κουτί αν δεν θέλετε και δεν προλάβετε.

Λοιπόν το κουτί για ακόμα μια φορά μου άρεσε πολύ και έχω ενθουσιαστεί.... Έχει 5 full size προϊόντα και 2 special.


Ας ξεκινήσω λοιπόν να ανοίγω το κουτί μαζί με εσάς για να δούμε μαζί τι περιέχει...









KORRES - Βερνίκι νυχιών Metallic Red
( Κουτί : full size )

Βερνίκι νυχιών από τον Korres που όλοι ξέρουμε , που απλώνεται ομοιόμορφα και με τη σύνθεση του να βασίζεται σε εκχύλισμα μύρου , ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5 που ενυδατώνει και δυναμώνει τα νύχια.

10 ml / 6.80 ευρώ



The Olive Sence - Σαπούνι Ενεργός Άνθρακας
(Κουτί : Full size - 50 gr )

Η εταιρεία the Olive Sence , παράγει σαπούνια 100% φυτικά αποκλειστικά με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από την ορεινή Κορινθία και πολύτιμα φυτικά και βότανα της ελληνικής φύσης.  Ο ενεργός άνθρακας απορροφά αποτελεσματικά από την επιδερμίδα τις τοξίνες και την καθαρίζει σε βάθος , ενώ σε περίπτωση που είναι ιδιαίτερα λιπαρή ''τραβά'' τη λιπαρότητα από τους πόρους , ενώ έχει τη μοναδική ικανότητα να αφαιρέσει τις χημικές ουσίες που δεν ανήκουν στο σώμα και να αφήσει άθικτα τα ευεργετικά θρεπτικά συστατικά. Στα συστατικά του εκτός από τον άνθρακα , βρίσκουμε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο , λάδι καρύδας , αμυγδαλέλαιο , βούτυρο καριτέ &
 κακάο , καστορέλαιο , φοινικέλαιο , σόδα , αποσταγμένο νερό και άρωμα.

50gr / 3,50 ευρώ & 100gr / 6,90 ευρώ



Bellapiere Cosmetics - Waterproof Gel Lip Liner
( Κουτί : full size )

Χρησιμοποιήστε τα για το περίγραμμα των χειλιών σας , ως βάση για το κραγιόν σας η γεμίστε τα χείλη σας με το πλούσιο χρώμα τους.  Εμπλουτισμένο με αγνά ορυκτά , φυσικά κεριά και αντιοξειδωτικά , τα μολύβια αυτά είναι υποαλλεργικά και ασφαλή για όλους τους τύπους δέρματος.

20 ευρώ




Bargello Perfume - Άρωμα

50ml / 15 ευρώ



Fouka Organic Cosmetics - Κρέμα Λάμψης Ματιών
(Κουτί : Full size )

H αντιρυτιδική , βιολογική κρέμα ματιών είναι μια καταπραυντική κρέμα , η οποία κάνει πρόληψη ρυτίδων από την ηλικία των μόλις 18 ετών. Παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση χάρη στην καλέντουλα , ενώ καταπραύνει πρηξίματα στην περιοχή των ματιών. Αντί για νερό περιέχει βιολογικό απόσταγμα ρόδου Δαμασκού που αρωματίζει φυσικά την κρέμα.
Extra tips : Η κρέμα αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικό προιόν ως κρέμα νυχτός προσώπου-ματιών για νεανικά δέρματα. Σε περίπτωση ακμής , εφαρμόστε τοπικά στις πάσχουσες περιοχές προσώπου και πλάτης.

30ml / 33,00 ευρώ
cherryboxeshop offer / 25,00 ευρώ



Fouka Organic Cosmetics - Mountain Bloom Ogranic Serum , Oil free
( Κουτί : full size )

Προσφέρει φωτεινή όψη , είναι μη λιπαρός και περιέχει 98% βιολογικά συστατικά που απορροφώνται εύκολα από την επιδερμίδα. Το κυνόροδο προσθέτει αντιοξειδωτικές και στυπτικές ιδιότητες στο προϊόν , γι'αυτό είναι κατάλληλο για νεανικό ευαίσθητο δέρμα , αλλά συγχρόνως παρέχει αντιρυτιδική προστασία για ώριμες λιπαρές επιδερμίδες. Αφήνει το πρόσωπο απαλό και σφριγηλό χωρίς ίχνος λιπαρότητας.
Εφαρμόστε τον καθημερινά σε καθαρή επιδερμίδα 1 με 2 δόσεις σε πρόσωπο και λαιμό για να βελτιώσει την εμφάνιση , την υφή και τον τόνο του δέρματος. Αφήστε να απορροφηθεί πριν την εφαρμογή άλλου προϊόντος.

30ml / 17,00 ευρώ

winter cherrybox

KYANA - Restructuring mask με εκχύλισμα φυκιών
( Κουτί : Full size )

H μάσκα αυτή θα  χαρίσει ζωντάνια σε όλο το μήκος των μαλλιών , χάρη στην ειδική της δράση που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας . Τα φυτικά εκχυλίσματα θαλάσσιων φυκιών θα κάνουν τα μαλλιά σας πιο ελαστικά , ανθεκτικά , απαλά και ευκολοχτένιστα. 

250ml / 9.90 ευρώ


Aυτό ήταν winter cherrybox κορίτσια , ελπίζω να σας άρεσε το post.
Σίγουρα θα σας κάνω review του κάθε προϊόντος ξεχωριστά όταν τα δοκιμάσω , γιατί ήδη δοκιμάζω πάρα πολλά προϊόντα...
Εγώ έμεινα ευχαριστημένη από το κουτί αν και πίστευα θα έχει για μακιγιάζ πιο πολλά λόγω γιορτών αλλά σίγουρα και αυτά που έχει μέσα με άφησαν 100% ικανοποιημένη,,,,
Θα τα πούμε σε επόμενο Post...
Αφήστε μου σχόλιο αν έχετε δοκιμάσει εσείς κάποιο από όλα αυτά για να μου πείτε την γνώμη σας...
xxxx


Υ.Γ : Δεν κάνω διαφήμιση
  



  

2 σχόλια:

  1. Φανταστικό κουτί , δεν πρόλαβα να το πάρω εγώ αλλά είναι πολύ ωραίο... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πραγματικά ήταν πολύ ωραίο κουτί.. Το επόμενο τώρα. ;)

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας <3