Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

The Glam Bag By Cherrybox

Τι καλύτερο από ένα χρυσό τσαντάκι με διάφορα προϊόντα μέσα τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα και θέλουμε όλες λίγο πολύ να είμαστε πιο ανανεωμένες.  Το ''The Glam Bag'' περιέχει 4 Full Size προϊόντα και 2 travel size. H τιμή του είναι στα 26 ευρώ και με τα μεταφορικά + αντικαταβολή είναι 29 ευρώ. Πάμε να δούμε λοιπόν ποια ήταν αυτά τα προϊόντα!







Bellapiere Mineral Cosmetics - Black Mascara για όγκο
Στο κουτί : Full size
Τιμή : 20 ευρώ





Η volumizing μάσκαρα μακράς διαρκείας της Bellapiere Cosmetics είναι σχεδιασμένη για να βοηθά τις βλεφαρίδες να δείχνουν πιο χοντρές , πιο γεμάτες και πιο εντυπωσιακές. Η πρωτοποριακή της φόρμουλα την κάνει να διαρκεί όλη μέρα , ενώ το έξυπνο βουρτσάκι της διασφαλίζει ότι κάθε μία βλεφαρίδα έχει καλυφθεί. Είναι 100% φυσική , δεν περιέχει χημικά , χρώματα ή ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα.

Absolut New York - Matte Stick
Στο κουτί : Full Size
Τιμή : 6,95 ευρώ


Κραγιόν με ματ όψη και έντονο πλούσιο χρώμα , για ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Έχει κρεμώδη υφή και γλιστρούν με άνεση πάνω στα χείλη.





Youth Lab - Cleansing Radiance Mask
Στο κουτί : 20 ml
Τιμή Full Size : 50ml/ 16 ευρώ 






Η κρεμο-μάσκα καθαρισμού , λάμψης και μείωσης των διεσταλμένων πόρων θα καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα σας , προσφέροντας ήπια απολέπιση και ενεργοποιώντας τ κυτταρική ανανέωση. Απομακρύνει σμήγμα και ρύπους , ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και συσφίγγει ορατά τους διεσταλμένους πόρους. Θα σας ανακουφίσει από κοκκινίλες και πιθανές εξάρσεις ακμής. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες , απλώς με λιγότερο χρόνο εφαρμογής.

Εφαρμογή : Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα που καλύπτει το καθαρό πρόσωπο , αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε να δράσει για 10-15 λεπτά. Απομακρύνεται με άφθονο χλιαρό νερό , σκουπίζοντας ταμποναριστά την επιδερμίδα. Συνιστώμενη εφαρμογή για το μικτό ή λιπαρό δέρμα : 1-2 φορές την εβδομάδα. Άλλοι τύποι  δέρματος : όσο νιώθετε ότι χρειάζεστε!




Scott Barnes - Body Bling
Στο κουτί : 30 ml
Τιμή Full Size : 4x30ml / 38,31 ευρώ


Το διάσημο και top sellig προϊόν παγκοσμίως για ηλιοκαμένη λαμπερή όψη του Scott Barnes Body Billing είναι στα χέρια μου. Αποτελεί το νούμερο 1 bronzer που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες ομορφιάς και καταναλωτές ανά τον κόσμο , ενώ αποτελεί τη μοναδική επιλογή από Celebrities. Χαρίζει ομοιόμορφη μεταλλική υφή στο δέρμα , αφήνοντάς το απαλό , ενυδατωμένο και λαμπερά ηλιοκαμένο. 


Botanifique - Duo Care Hand & Body Lotion 
Στο κουτί : Full Size 
Tιμή : 15,50 ευρώ


Φροντίστε το δέρμα σας με μία διπλά δραστική και διπλά εντατική φόρμουλα που περικλείει αναζωογονητική αλόη βέρα , θρεπτικό λευκό τσάι και δροσιστική κανέλα για απόλυτη ενυδάτωση που συμπληρώνεται από φυσικά αρωματικά. Ενισχυμένη με πλούσιο έλαιο neem , μεταξένια βούτηρα κακάο και καριτέ και με ένα αναζωογονητικό συνδυασμό από βιταμίνες Ε και F. 




Born to Bio - Castor Oil
Στο κουτί : Full Size
Tιμή : 8,50 ευρώ

100% οργανικό καστορέλαιο για την μείωση και πρόληψη της φθοράς των μαλλιών που σπάνε εύκολα , που είναι αφυδατωμένα ή που φριζάρουν και εμφανίζουν ψαλίδα. 


Αυτό ήταν το #Theglambag by +Cherrybox !!!

Πιο προϊόν έχετε δοκιμάσει από αυτά τα προϊόντα και έχετε μείνετε απόλυτα ευχαριστημένες ;;;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας <3