Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Winter Cherrybox 2016

Γεια σας και πάλι Κορίτσια ,



Σε 10 μέρες είναι Χριστούγεννα και αυτό το κουτί είναι ότι πρέπει για δώρο Χριστουγέννων. Μιλάω για το Winter Box από το  +Cherrybox  2016. Περιέχει 6 Full Size Προϊόντα και ένα travel Size.
Έχει λίγο απ ' όλα μέσα και θεωρώ όπως σας είπα ότι είναι το καλύτερο δώρο για να το χαρίσουμε σε αγαπημένο μας πρόσωπο. Ξετρελάθηκα με το σχέδιο του κουτιού γιατί μπορείς να το βάλεις άνετα σαν διακοσμητικό πάνω στο μπουντουάρ σου και όχι μόνο. Για να μη τα πολυλογώ πάμε να σας δείξω τα προϊόντα που είχε μέσα αυτό το υπέροχο χειμερινό κουτάκι από το +Cherrybox .










Η Blue Scents είναι Ελληνική εταιρεία. Συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και των άλλων δραστικών συστατικών όπως , το shea butter και το αμυγδαλέλαιο , έρχεται για να ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας της ταυτόχρονα ένα υπέροχο και διακριτικό άρωμα. Έχει ελαφριά υφή που απορροφάται εύκολα , την εντατική της ενυδάτωση που προστατεύει από την αφυδάτωση και την ξηρότητα των χεριών , καθώς και γιατί δεν αφήνει κατάλοιπα και λιπαρότητα.



Η Holika Holika είναι μια Κορεάτικη εταιρεία καλλυντικών , παγκοσμίου φήμης. Η μάσκα που είχα εγώ στο κουτί μου είναι με ρόδι.  Το ρόδι είναι για έξτρα απαλό και ελαστικό δέρμα .


Gel Καθαρισμού προσώπου με αλόη και μύρτιλο , το οποίο με την πλούσια σύνθεσή του σε υψηλής δραστικότητας ενεργά συστατικά καθαρίζει την επιδερμίδα , τονώνοντας την απαλά , χωρίς να την αφυδατώνει. 






  • Grigi - Θεραπείες Νυχιών

    Miracle 5 σε 1 μία ολοκληρωμένη θεραπεία νυχιών με βιταμίνες Α , Β5 , C , που θα προστατεύει τα νύχια σας από οποιαδήποτε φθορά ή αποδυνάμωση.
  • The Balm Cosmetics - Frat Boy Blush




  • Holika Holika - Snail Emulsion

    Ελαφριά λοσιόν που λειτουργεί με τα φυσικά έλαια του προσώπου προκειμένου να προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος γιατί ειναι βασισμένη στο νερό και δε φράζει τους πόρους.
  • Toppik - Νανοϊνες Φυσικής Κερατίνης

    Κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο πολλά . Πως ; Προσκολλάται με το φυσικό στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών στην τρίχα κάνοντάς την να δείχνει πιο πυκνή!





    Αυτό ήταν το Winter Box από το +Cherrybox . Πείτε μου κάτω στα σχόλια αν έχετε δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά και αν έχετε μείνει ευχαριστημένες!!!
θα τα πούμε σύντομα σε ένα νέο post ομορφιάς!!

xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας <3