Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Αγαπημένα Σεπτεμβρίου 2015

Γεια σας Κορίτσια...!
Χμ καιρό έχω να γράψω κάτι και αυτό το post λοιπόν είναι τα αγαπημένα μου του μήνα Σεπτεμβρίου που μας πέρασε....Είναι λίγα και καλά... Είναι κάποια που ξεχώρισα από τα στάνταρ αγαπημένα μου χρόνων που δεν παύω να τα χρησιμοποιώ όπως σας είπα κάποια και στα αγαπημένα του Αυγούστου.

Τα περισσότερα είναι καλλυντικά αλλά σας έχω και δύο που είναι άσχετο με όλα αυτά αλλά μπορώ να το βάλω άνετα στα αγαπημένα του μήνα.


Το πρώτο είναι από την εταιρεία μου με εξέπληξε ευχάριστα και χάρηκα που βγάζει τόσο καλά προϊόντα και μιλάω για την +Messinian Spa. Έχει γίνει αγαπημένο μου scrub και μια το χρησιμοποιώ στο πρόσωπο μία στο σώμα... γιατί είναι και για πρόσωπο και για σώμα... Το δοκίμασα μέσα από το κουτάκι του +Cherrybox  autumn!

1.


2.
Το αγαπώ απλά!
Είναι βουρτσάκι για καθαρισμό προσώπου , το οποίο ήταν και αυτό στο +Cherrybox autumn!
Είναι από την εταιρεία +YOUTHLAB. Dermocosmetics 


3.


Ξεβαφτικό ματιών διφασικό από την johnsons. Δεν ερεθίζει καθόλου τα μάτια και είναι και αυτό ένα πολύ αγαπημένο!


 4.

Το ''παιχνίδι'' από το +Xbox360 , είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό για όσους δεν προλαβαίνουν να πάνε γυμναστήριο αλλά και για κάποιον που δεν θέλει να πάει γυμναστήριο αλλά θέλει να είναι σε φόρμα... Σκανάρει το σώμα σας γιατί λειτουργεί με την κάμερα , βάζετε τα κιλά σας και το ύψος σας και αυτό σας βγάζει ειδικό πρόγραμμα για εσάς και όσες φορές θέλετε εσείς να κάνετε την εβδομάδα. Δείχνει τις θερμίδες που χάσατε και γενικά είναι πολύ τέλειο.

5.


 Αυτό το αφρόλουτρο με εξέπληξε ευχάριστα. Πρώτη φορά πήρα κάτι από την εταιρεία CIEN την οποία την βρίσκεται στο +Lidl Hellas και πραγματικά μυρίζει τέλεια , αφήνει πολύ ωραίο άρωμα στην επιδερμίδα και για λίγες ώρες όπως επίσης ότι είναι αρκετά οικονομικό!


6.


Άλλο ένα παιχνίδι για τα αγαπημένα Σεπτεμβρίου είναι το lost , το οποίο μου αρέσει αν και δεν το τερμάτισα γιατί δεν παίζω κάθε μέρα φυσικά , αλλά έχει πολύ ωραία γραφικά και είναι ωραία περιπέτεια για παιχνίδι.


Αυτά ήταν τα αγημένα Σεπτεμβρίου , λίγα αλλά πολύ καλά όλα για εμένα !
Ελπίζω να σας άρεσε το post ...
Τα λέμε σε ένα άλλο post...
Μέχρι τότε...
Kisses!!!
<3

INSTAGRAM: vasiliki_ni


2 σχόλια:

  1. Τα συγκεκριμένα Αφρόλουτρο του lidl σε αυτήν την συσκευασία, συμφωνώ είναι πραγματικά πολύ καλά , με ωραίο άρωμα , πολύ οικονομικά , κάνουν 2 ευρώ και νομίζω ότι είναι και Ελληνικης παραγωγής από μία εταιρεία στο Βόλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τα προϊόντα του Lidl δεν τα είχα σε εκτίμηση , πλέον μπορώ να πω ότι έχουν σε όλα τους πολύ καλά προϊόντα και από τα αφρόλουτρα τους μου αρέσει πολύ αυτό και ένα ακόμα με γάλα και μέλι αν και δεν ξέρω αν το έχουν ακόμα!! :)

      Διαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας <3